Van den Berk planteskole
choose your language:
 

Transport og logistik

Van den Berk planteskoler har sin egen logistikafdeling, som sørger for omhyggelig og fagmæssig læsning og aflevering af træerne og buskene. I leveringssæsonen forlader 25 til 30 anhængere hver dag virksomheden for at levere træer i hele Europa.

Variable størrelser
For at kunne transportere et træ sikkert og uden at beskadige det kræves der viden om fragt, volumen og afstand, men helt sikkert også viden om træer. Transport af meget store træer er en ægte specialitet. Der skal bl.a. tages højde for grenenes skrøbelighed. Det vurderes også på forhånd hvor bredt et træ vil være, når det er bundet op til transport, for en forskel på 50 cm kan udgøre en stor forskel.

Holland
Logistikafdelingen arbejder for det meste med egen transport inden for Holland og Belgien. Chaufførerne hos Van den Berk er specialiseret inden for transport og aflæsning af træer. De har altid materialer med, så de kan aflæsse træerne sikkert og uden at beskadige dem, hvis disse materialer ikke findes på aflæsningsstedet. Hvis det drejer sig om meget tunge træer, kan de også aflæsse dem direkte i plantehullet visse steder efter aftale med logistikafdelingen. Du skal naturligvis forberede plantehullet i forvejen.

Eksport
Van den Berk leverer til 25 lande i Europa. Det betyder en stor forskelligartethed mht. regler og dokumenter. Der arbejder specialiserede transportører per land i logistikafdelingen hos Van den Berk. De sørger for transporttilladelser og kender landets skikke og regler. Der arbejdes med et udvalgt antal ‘preferred suppliers’, som har en afkoblet anhænger stående ved virksomheden. Der kan således læsses konstant, og chaufførerne behøver ikke at vente. Det gør en forskel med hensyn til omkostningerne, og transporten kan derved tilbydes til en skarp pris. Køberen kan selvfølgelig også selv organisere transporten, og i det tilfælde sørger logistikafdelingen også for korrekt afhandling og omhyggelig læsning af træerne.

Anmodning om ordrer
Opgravning, opbinding, læsning og transport, især af store træer, kræver nøje planlægning. For at kunne sikre en problemfri levering bedes køberne anmode om ordrer hos logistikafdelingen cirka to uger før levering. Der kan også udføres delleveringer, hvis der anmodes om det i tide.


kontakt os direkte
Vent et øjeblik